Kategorier
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 30 56 56 85

Send os en e-mail
Nyhedsbrev

Der er 31 varer.

Uldundertøj & sokker

Inderbeklædning i uld

Har du svært ved at holde dig varm på kajakturen? Så er inderbeklædning i uld løsningen på dit problem! Hos Kajakbiksen.dk forhandler vi uldundertøj i højeste kvalitet fra Smartwool, Aclima m.m., så du ikke behøver at fryse, når du indtager kajakken i koldt og blæsende vejr. Uld har en fantastisk evne til at kunne lede sved væk fra kroppen samtidigt med, at det isolerer og varmer kroppen, også når ulden er våd. Derudover har uld antibakterielle egenskaber, så inderbeklædningen ikke kommer til at lugte. Se vores flotte udvalg her eller besøg vores butik i Rudkøbing!

Underkategorier

  • Aclima
    AclimaAclima fremstiller undertøj i både naturfibre af merinould og i syntetiske fibre. Firmaet har fremstillet undertøj siden 1922 og er kendt for store udvalg, der dækker brug under mange forskellige forhold. For at holde varmen er lag på lag princippet bedst. Hermed kan du nemt regulere på varmen ved at tage lag af eller på. Det er luften i og mellem lagene, der isolerer.
  • Teko uldsokker
    Teko laver nogle af markedets bedste uldsokker. Sokkerne er fremstillet under hensyntagen til miljøet, bl.a. anvendes klorenfri processer og el, produceret med vindkraft.
  • Smartwool
    Smartwool strømper og beklædning i naturens mirakelfiber, uld. Fremstillet af den fineste og stærkeste New Zealandske merinould er dette funktionel beklædning til både sommer og vinter. Smartwool-fiberen er naturligt bakteriedræbende og hæmmer derfor udviklingen af dårlige lugte. Ulden er temperaturregulerende , hvilket giver større komfort hele året rundt. Smartwool kan vaskes og tørres i maskine. Som nok det eneste mærke anvendes alene ren merinould mod kroppen.

Varer sidevis

Varer sidevis