Kategorier
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 30 56 56 85

Send os en e-mail
Nyhedsbrev

Uldundertøj & sokker

Der er 31 varer.

Uldundertøj & sokker

Uldundertøj er langt den bedste inderbeklæning, der findes til kajakbrug.

Uldens uovertrufne evne til at lede sveden væk fra kroppen sammen med evnen til at isolere også når den er våd, gør dette naturmateriale til det bedste, når du skal vælge undertøj.

Ulden varmer om vinteren, når der er koldt og virker kølende når der bliver varmt.

Uldens antibakterielle egenskaber gør også, at undertøjet ikke lugter, selv efter flere dages brug.

Vi fører to af markedets bedste produkter:

Smartwool og Aclima.

Underkategorier

  • Aclima
    AclimaAclima fremstiller undertøj i både naturfibre af merinould og i syntetiske fibre. Firmaet har fremstillet undertøj siden 1922 og er kendt for store udvalg, der dækker brug under mange forskellige forhold. For at holde varmen er lag på lag princippet bedst. Hermed kan du nemt regulere på varmen ved at tage lag af eller på. Det er luften i og mellem lagene, der isolerer.
  • Teko uldsokker
    Teko laver nogle af markedets bedste uldsokker. Sokkerne er fremstillet under hensyntagen til miljøet, bl.a. anvendes klorenfri processer og el, produceret med vindkraft.
  • Smartwool
    Smartwool strømper og beklædning i naturens mirakelfiber, uld. Fremstillet af den fineste og stærkeste New Zealandske merinould er dette funktionel beklædning til både sommer og vinter. Smartwool-fiberen er naturligt bakteriedræbende og hæmmer derfor udviklingen af dårlige lugte. Ulden er temperaturregulerende , hvilket giver større komfort hele året rundt. Smartwool kan vaskes og tørres i maskine. Som nok det eneste mærke anvendes alene ren merinould mod kroppen.

Varer sidevis

Varer sidevis