Kategorier
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 30 56 56 85

Send os en e-mail
Nyhedsbrev

Der er 15 varer.

Kajakker

Kvalitets kajakker

Dyk ned i et hav af kvalitets kajakker hos Kajakbiksen!

Vi forhandler kajakker til alle ønsker og behov. Er du nybegynder? Vil du gerne på langfart? Eller vil du ud i de store bølger? Uanset hvad du ønsker, tilbyder vi modeller, der passer netop til dig og dine ønsker. Hos os finder du kvalitets kajakker fra verdens førende producenter, heriblandt Norse Kayaks, World of Kayaks, Delta Kayaks, Zegul, Winner Kayaks og Point 65N. Er der modeller, som du ikke kan finde på vores hjemmeside? Ring eller mail dine ønsker til Kajakbiksen, så gør vi alt, hvad vi kan for at skaffe dem hjem!

Bemærk at ekstra fragtpriser skal tillægges prisen, da porto-tillæg ved bestilling ikke passer på kajakker.

På plastkajakker kan små kosmetiske skrammer/ridser forekomme.

Underkategorier

 • Demo & brugte kajakker
  I denne kategori har vi ind imellem brugte, ibyttetagne kajakker.
 • Kay-man Kayaks
  Kayman Kayaks er ophørt som mærke. De er efter sigende gået i betalingsstandsning og laver for øjeblikket ikke flere kajakker. Om mærket vil genopstå, er der ikke forlydender om, men man kan håbe, at der vil komme flere kajakker fra dette mærke, der er kendt for de gode kajakker til en favorabel pris. Kayman glasfiber kajakker fra Polen. Flotte kajakker i meget fin forarbejdning. Alle modeller opbygget i diolen med inderste lag i kevlar/diolen. Kayman udvikler løbende deres kajakker og er meget lydhøre overfor forbedringsforslag fra kunder og forhandlere. F.eks. er Kajaksport rygstøtterne forbedret med Kaymans egen befæstigelse, hvor rygstøtten er fastholdt til sædebagkanten og derfor ikke glider ned, når man sætter sid ned i kajakken i forbindelse med en selv- eller makkerredning. 
 • RTM Kayaks
  RTM i Frankrig producerer velsejlende kajakker i PE. Modellerne spænder fra stabile begynderkajakker til sødygtige havkajakker samt Sit On Top (SOT) kajakker til en eller flere personer.
 • Tahe Marine/Zegul
  Tahe Marine og Zegul kajakker Søger du en god kajak til motion og oplevelser på vandet? Hos Kajakbiksen finder du kajakker i topkvalitet fra Tahe Marine og Zegul til konkurrencedygtige priser. Vores udvalg af Tahe Marine og Zegul kajakker byder både på kajakker med god stabilitet til nybegynderen og mere krævende kajakker til ekspertroeren. Ved valget af din nye kajak, er det vigtigt at overveje, hvilket formål du køber kajakken til. Vi har både kajakker til dig, der vil ud på hyggelige småture i fjorden og til dig, der vil på langture i bølgerne. Kajakbiksen forhandler kajakker fra Tahe Marine og Zegul til alle formål og niveauer. Gå på udkig i vores udvalg her! Vi fører primært modellerne i Polyethylen, men kan også skaffe de dyrere modeller i glasfiber. 2022: alle kajakker markesføres nu under brandet ZEGUL. Der er både nye modeller og kendte modeller, hvor navnet fremover er ZEGUL..
 • Point 65 N
  Her finder du kajakker fra svenske Point65, der laver PE-kajakker for både nybegynderen og den mere erfarne kajakroer. Find flere oplysninger her: https://kayaks.point65.com/world/about-us Flere af vores udlejningskajakker er fra Point65. Står du for at anskaffe en ny kajak, kan du med fordel starte med at leje en for nogle timer eller en dag og prøve kajakken af under forskellige forhold.          
 • Norse Kayaks
  Norse er et brand, der er på vej frem. De laver fine kajakker i glasfiber og kulfiber til yderst lave priser. Kvaliteten er i orden, udstyret er der sparet lidt på, men efterhånden er dette også ved at være på højde med mange andre mærker. Vi har valgt to modeller ud som dem, vi vil bestræbe os på at have på lager. Bylgja til den middel til store roer og Idun til den mindre roer. Begge kajakker er med markant knækspant og forsynet med finne.
 • World of Kayaks
  World of Kayaks bygger kajakker i composit, både glasfiber og kulfiber som hurtige touring og racing kajakker. Fabrikationen foregår i Tallin i Estland, hvor de har bygget "high quality composite products" siden år 2000. Et lille firma på vej op og med rette for det er kajakker i en fantastisk kavalitet og med gode sejlegenskaber. Dette udpluk er taget fra deres egen hjemmeside: The founder of World of Kayaks is Matti Tuul – a third-generation kayaking enthusiast. His grandfather Indrek Tuul was a competition paddler and coach, who gave a big contribution to Estonian paddlesport development. Today, World of Kayaks team is made up of 15 specialists, who make sure, that all our kayaks are built with care and give our customers best kayaking experience.
 • Delta Kayaks
  Delta Kayaks Proudly Made in North America. Delta Kajakker er kulminationen på mere end 30 års termoformning og erfaring inden for padle sport industrien. Fra starten har vores fokus simpelthen været at opbygge de bedste termoformede kajakker der kan bygges. Gennem innovation og design har vi skabt en komplet linje af enestående kajakker, der vil appellere til padle entusiaster på alle niveauer. Om du er ny i sporten eller er en erfaren roer kan du finde lige det du søger i en Delta kajak. Vi har valgt at lagerføre to af de mest sportslige modeller i en 16' og 17' udgave, forsynet med enten finne eller ror.
 • Winner Kayaks
  Winner er en kinesisk producent af bl.a. kajakker i mange forskellige udgaver, både traditionelle sin in kajaks, son on top kajaks, SUp boards og diverse varianter. Kajakker laves både i kraftig 1-lags plast og i 3-lags med en større godstykkelse.