Kategorier
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 30 56 56 85

Send os en e-mail
Nyhedsbrev

Der er 23 varer.

Kajakker

Kvalitets kajakker

Dyk ned i et hav af kvalitets kajakker hos Kajakbiksen! Vi forhandler kajakker til alle ønsker og behov. Er du nybegynder? Vil du gerne på langfart? Eller vil du ud i de store bølger? Uanset hvad du ønsker, tilbyder vi modeller, der passer netop til dig og dine ønsker. Hos os finder du kvalitets kajakker fra verdens førende producenter, heriblandt Norse Kayaks, Valley, World of Kayaks, Delta Kayaks og Point 65N. Er der modeller, som du ikke kan finde på vores hjemmeside? Ring eller mail dine ønsker til Kajakbiksen, så gør vi alt, hvad vi kan for at skaffe dem hjem!

Bemærk at ekstra fragtpriser skal tillægges prisen, da porto-tillæg ved bestilling ikke passer på kajakker.

På plastkajakker kan små kosmetiske skrammer/ridser forekomme.

Underkategorier

 • Dagger PE-kajakker
  Dagger producerer kajakker indenfor white water og "recreational og touring". Kajakkerne har en flot finish og er udrustet med mange fine detaljer som f.eks. sæder med mange indstillinger.
 • Demo & brugte kajakker
  I denne kategori har vi ind imellem brugte, ibyttetagne kajakker.
 • Kay-man Kayaks
  Kayman glasfiber kajakker fra Polen. Flotte kajakker i meget fin forarbejdning. Alle modeller opbygget i diolen med inderste lag i kevlar/diolen. Kayman udvikler løbende deres kajakker og er meget lydhøre overfor forbedringsforslag fra kunder og forhandlere. F.eks. er Kajaksport rygstøtterne forbedret med Kaymans egen befæstigelse, hvor rygstøtten er fastholdt til sædebagkanten og derfor ikke glider ned, når man sætter sid ned i kajakken i forbindelse med en selv- eller makkerredning. 
 • RTM Kayaks
  RTM i Frankrig producerer velsejlende kajakker i PE. Modellerne spænder fra stabile begynderkajakker til sødygtige havkajakker samt Sit On Top (SOT) kajakker til en eller flere personer.
 • Valley - engelske havkajakker
  Valley producerer nogle af de bedst sejlende havkajakker i verden. De er meget sikre og samtidig morsomme at ro i bølger. Kvaliteten er i top, med gennemprøvede løsninger, der er testet gennem Valleys mange år på markedet. Mange modeller fremstilles både som polethylen- og glasfiberkajakker. PE-kajakker er ikke på lager, men nye er på vej. forventes ultimo august: Sirona 15.10 og Sirona 16.1 og Etain 17.5 og 17.7  
 • Tahe Marine/Zegul
  Tahe Marine og Zegul kajakker Søger du en god kajak til motion og oplevelser på vandet? Hos Kajakbiksen finder du kajakker i topkvalitet fra Tahe Marine og Zegul til konkurrencedygtige priser. Vores udvalg af Tahe Marine og Zegul kajakker byder både på kajakker med god stabilitet til nybegynderen og mere krævende kajakker til ekspertroeren. Ved valget af din nye kajak, er det vigtigt at overveje, hvilket formål du køber kajakken til. Vi har både kajakker til dig, der vil ud på hyggelige småture i fjorden og til dig, der vil på langture i bølgerne. Kajakbiksen forhandler kajakker fra Tahe Marine og Zegul til alle formål og niveauer. Gå på udkig i vores udvalg her! Viu fører primært modellerne i Polyethylen men kan også skaffe de dyrere modeller i glasfiber.
 • Hobie pedal-finne kajakker
  Hobies sit on top kajakker med det unikke pedaldrevne finnesystem, hører til de mest gennemførte i kajakker, og repræsenterer sikre og meget stabile kajakker.
 • Point 65 N
  er finder du kajakker fra svenske Point65, der laver PE-kajakker for både nybegynderen og den mere erfarne kajakroer. Find flere oplysninger her: https://kayaks.point65.com/world/about-us          
 • Norse Kayaks
  Norse laver fine kajakker i glasfiber og kulfiber til yderst lave priser. Kvaliteten er i orden, men udstyret er der sparet lidt på.
 • World of Kayaks
  World of Kayaks is a composite kayak manufacturer focused on making fast touring and racing kayaks. Our factory is based in Estonia and makes high quality composite products since the year 2000. The founder of World of Kayaks is Matti Tuul – a third-generation kayaking enthusiast. His grandfather Indrek Tuul was a competition paddler and coach, who gave a big contribution to Estonian paddlesport development. Today, World of Kayaks team is made up of 15 specialists, who make sure, that all our kayaks are built with care and give our customers best kayaking experience.
 • Delta Kayaks
  Delta Kayaks Proudly Made in North America. Delta Kajakker er kulminationen på mere end 30 års termoformning og erfaring inden for padle sport industrien. Fra starten har vores fokus simpelthen været at opbygge de bedste termoformede kajakker der kan bygges. Gennem innovation og design har vi skabt en komplet linje af enestående kajakker, der vil appellere til padle entusiaster på alle niveauer. Om du er ny i sporten eller er en erfaren roer kan du finde lige det du søger i en Delta kajak.

Varer sidevis

Varer sidevis