Kategorier
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 30 56 56 85

Send os en e-mail
Nyhedsbrev

Betingelser og vilkår

Definitioner:

Aftalens parter
"Køber" anvendes om den fysiske person, som hovedsagelig handler uden for sit erhverv, og som ved afgivelse af en bestilling til Kajakbiksen afgiver et tilbud om køb og levering af bestemte varer.

Kajakbiksen anvendes i det følgende både om den fysiske eller juridiske person, som ved ordrebekræftelse accepterer Købers bestilling og sælger de bestilte varer, og om den hjemmeside hvorfra varer præsenteres og bestilles.

Produktinformation:

På Kajakbiksen oplyses varens væsentlige egenskaber, for yderligere oplysninger eller spørgsmål til eksisterende oplysninger kan der sendes en mail til Kajakbiksen via info@kajakbiksen.dk

Kajakbiksen tager forbehold for åbenlyse fejl i tekst, billeder eller pris for en vare.

Priser:

Alle priserne er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. Der kan derfor forekomme prisændringer.
Alle angivne priser er inklusive 25% moms.

Bestilling:

Præsentation af varer sammen med en pris på Kajakbiksen er ikke et bindende tilbud, men blot en opfordring til at gøre tilbud.
Købers bestilling af varer fra Kajakbiksen udgør ikke en bindende accept, men derimod et bindende tilbud til Kajakbiksen om at købe varen på de oplyste vilkår.
En bindende aftale mellem Køber og Kajakbiksen er først indgået, når Kajakbiksen ved en ordrebekræftelse accepterer det af Køber afgivne tilbud.

Betaling:
Der kan betales på følgende måde: Med Dankort, eDankort, MobilePay eller ved bankoverførsel. De kontooplysninger du indtaster ved køb af varer bliver sendt direkte til PBS i krypteret form (SSL) som det kun er dig og PBS der kan læse. Der er således ingen andre der ser eller gemmer oplysningerne om dig. Betaling kan også ske ved bankoverførsel til Nordfyns Bank, reg: 6864, konto: 104 39 37.

Ved udenlandske betalinger benyttes bank overførsel til Nordfyns Bank:

IBAN: DK47 6864 0001 0439 37

BIC/SWIFT: NSBKDK21

Ved køb med Dankort eller kreditkort trækkes beløbet fra din konto så snart varen afgår fra Kajakbiksen.

I den fysiske butik kan du betale med Dankort, Mobile Pay samt diverse creditcards.

Risikoen for hændelig undergang eller forringelse:

Først på det tidspunkt, hvor de bestilte varer er kommet i Købers besiddelse, overgår risikoen for, at de bestilte varer går til grunde eller beskadiges på grund af hændelige forhold, til Køber.

Reklamation:

Kajakbiksen yder ifølge købeloven 2 års reklamationsret fra fakturadato på fabrikations- og materialefejl (mangler). Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb.
Fakturaen skal fremvises til Kajakbiksen i forbindelse med anvendelse af reklamationen.
Eventuel reklamation over mangler på leverede produkter skal efter Køber har eller burde have opdaget manglen ske til Kajakbiksen inden rimelig tid. Ellers mister Køber sin ret til at påberåbe sig manglen.

Du bedes angive og på forlangende vise, hvori manglen består.

Ansvarsfraskrivelse og garanti:

Kajakbiksen har gjort det nemt for dig at få relevant information på andre websites igennem links. Disse websites er uden for Kajakbiksen kontrol. Vi kan derfor på ingen måde drages til ansvar for indholdet på disse sider.

Oplysninger om de bestilte varer fra sådanne hjemmesider indgår ikke i beskrivelsen af de bestilte varer i aftalen mellem Køber og Kajakbiksen.
Sælger er ikke erstatningsansvarlig for direkte eller indirekte tab som følge af at de bestilte varer kommer for sent frem til Køber, eller de bestilte varer lider af mangler, når forsinkelsen eller manglerne skyldes Købers handling eller undladelse eller forhold som ligger uden for Kajakbiksen's kontrol, fx krig, oprør, uroligheder, brand, indgreb fra staten, beslaglæggelse, valutarestriktioner, arbejdskonflikter af enhver art, herunder strejke og lockout, eller lignende.

Kajakbiksen afgiver ikke selvstændig garanti for de bestilte varer, og Køber opnår kun de garantier, som producenten udsteder over for Køber.

Kajakbiksen tager forbehold for åbenlyse fejl i tekst, billeder eller pris for en vare.

Fortrydelsesret:

Meddeler Kunden Kajakbiksen, at Kunden har fortrudt sit køb inden 14 dage efter levering, tilbagebetaler Kajakbiksen det modtagne beløb for varen men ikke porto til returforsendelsen.

Varer der returneres UFRANCO eller på efterkrav, nægtes modtagelse. Ved returnering bedes du bruge Post Norden pakkeforsendelse - ikke alternative pakke distributører. Det gør det muligt at spore varen, hvis den skulle blive væk under returforsendelse. Du bør sende varen forsvarligt emballeret - sammen med en kopi af fakturaen og skriv venligst tydeligt at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten og at du derfor ønsker af få tilbagebetalt varens pris. Vi anbefaler at du sender varen retur som forsigtig pakke med Post Norden.
Du kan også fortryde dit køb ved at nægte modtagelse af forsendelsen.

Disse returregler gælder alle varer solgt som fjernsalg (til private) - det gælder ikke varer afhentet i vor butik og heller ikke varer solgt til virksomheder.

Forbehold for ændringer:

Kajakbiksen forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for denne website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om der er sket ændringer.

Misbrug:

Misbrug af Kajakbiksen kan medføre til politianmeldelse.

Links:

PBS - Pengeinstitutternes Betalings Service
FDIH / Forbrugerrådet
Forbrugerstyrelsen
Forbrugerstyrelsen - med karakterbog over onlinebutikker
Forbrugerrådet
Forbrugerinformation

 
What do you want to do ?
New mail