Kategorier
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 30 56 56 85

Send os en e-mail
Nyhedsbrev

Der er 22 varer.

Transportudstyr

Transportudstyr til kajak

Det behøver ikke at være besværligt at transportere din kajak! Transporter nemt og sikkert din kajak med transportudstyr fra Kajakbiksen.dk. Hos os finder du kajakvogne og J-bøjler i høj kvalitet fra bl.a. Palm, Reed Chill Cheater, Kajaksport og Kari-Tek. Til transport over større afstande forhandler vi tagbøjler, der passer til kajakker i alle former og lastsystemer, der kan gøre det lettere at få din kajak op på bilen.

I vores udvalg finder du også robuste kajakvogne til at få kajakken op eller ned i vandet. Spar kræfterne til kajakturen og se udvalget her!

Underkategorier

 • Kajakvogne
  Ved transport af kajakken på land, sparer du mange kræfter, når du har en lille vogn, der spændes under kajakken. Brug evt. også vognen til at få den lastede kajak op eller ned i vandet.
 • Transport på bilen.
  Skal kajakken flyttes over større afstande, er det nødvendigt med tagbøjler på bilens tag. Herpå kan monteres forskellige former for udstyr, der passer til kajakkens form. Har du problemer med at få din kajak op på bilen, er der også her hjælp at hente. Et lastsystem fra Kari-Tek gør det let at få en eller flere kajakker op på en bil.
 • Stropper
  Forskellige længder af transportstropper er nødvendige, når kajakken skal transporteres på bilen eller en lille transportvogn eller trolley.
 • Cockpit dækkener
  Overtræk til at beskytte kajakken mod blade, regn og sne eller reducere vindmodstanden, når kajakken transporteres på bilen.

Varer sidevis

Varer sidevis