Kategorier
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 30 56 56 85

Send os en e-mail
Nyhedsbrev

Transportudstyr

Der er 27 varer.

Transportudstyr

Under transportudstyr fører vi produkter fra RUK, der laver prisbillige transportvogne og tagbøjler, luksustagbøjler fra Thule, cockpitovertræk fra bl.a. Reed Chill Cheater og stropper fra flere af de bedste producenter som f.eks. Neil Pryde og KajakSport.

En billig og sikker transportløsning er skumklodser, der presses ned over bilens tagbøjler og giver et godt underlag for kajakken, uanset facon.

Desuden har vi også forhandlingen af Kari-Tek, der laver en meget solid kajakvogn. den fås i 2 størrelser, hvor den mindste kan gå ned i cockpittet foran pedalerne på de fleste kajakker.

Kari-Tek står også for noget af det bedste og mest avancerede inderfor kajakbøjler og tagsystemer. Det er ikke billigt, men til gengæld fås det ikke bedre på markedet.

Se video om Kari-Tek produkter: http://www.youtube.com/watch?v=ZVtdBZaDnmg

Underkategorier

 • Kajakvogne
  Ved transport af kajakken på land, sparer du mange kræfter, når du har en lille vogn, der spændes under kajakken. Brug evt. også vognen til at få den lastede kajak op eller ned i vandet.
 • Transport på bilen.
  Skal kajakken flyttes over større afstande, er det nødvendigt med tagbøjler på bilens tag. Herpå kan monteres forskellige former for udstyr, der passer til kajakkens form. Har du problemer med at få din kajak op på bilen, er der også her hjælp at hente. Et lastsystem fra Kari-Tek gør det let at få en eller flere kajakker op på en bil.
 • Stropper
  Forskellige længder af transportstropper er nødvendige, når kajakken skal transporteres på bilen eller en lille transportvogn eller trolley.
 • Cockpit dækkener
  Overtræk til at beskytte kajakken mod blade, regn og sne eller reducere vindmodstanden, når kajakken transporteres på bilen.

Varer sidevis

Varer sidevis