Kategorier
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 30 56 56 85

Send os en e-mail
Nyhedsbrev

Der er 36 varer.

Neopren beklædning

Neopren beklædning til kajakbrug 

Vil du gerne ro i kajak i al slags vejr? Så er det vigtigt at holde dig varm med neopren beklædning i høj kvalitet! Hos Kajakbiksen.dk forhandler vi neopren beklædning specielt fremstillet til kajakbrug, så du kan være komfortabel og holde dig varm, mens du er på vandet. Hos os finder du blandt andet våddragter, wet suits, neoprenbukser, neoprenshorts, neoprenbluser, long johns m.m., som uden tvivl vil gøre din kajaktur mere behagelig. I vores udvalg finder du neopren beklædning fra kendte kajakproducenter, heriblandt  Palm, Camaro, Kokatat,  KajakFreak, Neosport m.m. Se vores brede udvalg her eller besøg vores butik i Rudkøbing!

Er du ny kajakroer, er her nogle ting, du skal være opmærksom på, når du skal vælge neoprentøj:

For at holde kroppen varm skal du anskaffe en neoprendragt eller Long John.

Det er typisk en 3 mm tyk dragt med lange ben men uden ærmer.

Ærmer i den tykkelse vil komme til at genere og gnave under armene, når man ror i kajakken.

Der findes både herre og damemodeller og nogle mærker laver såkaldte unisex modeller.

Herremodellen har en lang frontlynlås, der typisk kan åbnes begge veje.

I damemodellen er frontlynlåsen kortere og der er desuden en skridtlynlås, der sidder mellem benene.

Nogle dragter har lynlåse ved anklerne, andre er uden.

Når du skal finde størrelsen, er det en god ide, at prøve flere forskellige modeller i en butik.

Dragten skal sidde meget kropsnært, så der kommer så lidt vand ind under dragten som muligt.

Falder man i vandet, skal kroppen derfor bruge så lidt energi som muligt på at varme det indtrængende vand op.

I meget koldt vejr kan man yderligere tage uldtøj under neoprenen. 

Neoprenen er ret elastisk men må ikke komme til at stramme for meget, typisk over skuldrene

Underkategorier

 • Børne våddragter
  Prisbillige long john til børn og unge fra bl.a. Palm.
 • Camaro
  Camaro fremstiller beklædning til mange former for vandsport, herunder kajaksport. Deres kollektion strækker sig over neoprenbeklædning til bluser og fodtøj. BEMÆRK, Størrelser er til den lille side, så vælg et nummer større end du normalt ville bruge. Kendetegnende for alle deres produkter er kvaliteten og anvendelsen af nye materialer som f.eks. bambusfibre, der i beklædningens inderste lag er med til at transportere sved og fugt væk fra kroppen. Derfor vil beklædningen føles varmere og mere behagelig end mere traditionelt tøj. Seneste skud på stammen er Base Layers Titanium serien, der er lavet i et superelastisk neoprenmateriale, hvor den ene side er sort og den anden "titanium" farvet. Beklædningen kan bruges med begge sider udad, hvor den "titanium"-farvede side vil reflektere varme udefra og derfor virke køligere på varme dage. Materialet skal blot rystes for at være tørt. For størrelsesskema, se stien til Camaros hjemmeside: http://www.camaro.at/images/pdf/groessentabelle_13.pdf
 • Kokatat Wear
  Kokatat er kendt for sine kvalitetsprodukter for kajakbrug. Disse long johns er i 3mm neopren på for og bagside og 2mm elastisk neopren i siderne.
 • NeoSport Wetsuits
  Neosport er ny på det danske marked men har lavet neoprenbeklædning i USA siden 1960'erne. Mærket er kendt for produkter i høj kvalitet men til absolut favorable priser. Vi har et lille udvalg i long johns. Se mere på: http://neosportusa.com/paddle/about-us-dive/
 • AquaDesign Neoprene
  AquaDesign laver prisbilligt neopren i en fin kvalitet.
 • Palm Equipment
  Palm laver alle former for neopronbeklædning: bukser, bluser, long johns mm. i flere forskellige tykkelser. Alt i deres velkendte kvalitet, med god pasform og gennemførte detaljer.
 • Hiko Neoprenbeklædning
  Neoprenbeklædning fra Hiko Paddling Gear, det store tjekkiske kajaksports firma der blev grundlagt i 1990 i Prag. Gennem årene har de udviklet sig til at producere alle former for kajakbeklædning omfattende neopren, mange former for jakker og tørdragter, fodtøj, svømme- og redningsveste samt forskelligt sikkerhedsudstyr som bælter og trækliner og spraydeck og i hundredevis af andre kajakrelaterede ting. Fælles for det hele er den gode, gennemtestede kvalitet og de yderst fornuftige priser.
 • GUL neopren
  Neoprenbeklædning fra GUL, kendetegnet ved god kvalitet og pasform, kombineret med en fornuftig pris.

Varer sidevis

Varer sidevis