Kategorier
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 30 56 56 85

Send os en e-mail
Nyhedsbrev

Der er 28 varer.

Neopren beklædning

Neopren beklædning til kajakbrug 

Vil du gerne ro i kajak i al slags vejr? Så er det vigtigt at holde dig varm med neopren beklædning i høj kvalitet! Hos Kajakbiksen.dk forhandler vi neopren beklædning specielt fremstillet til kajakbrug, så du kan være komfortabel og holde dig varm, mens du er på vandet. Hos os finder du blandt andet våddragter, wet suits, neoprenbukser, neoprenshorts, neoprenbluser, long johns m.m., som uden tvivl vil gøre din kajaktur mere behagelig. I vores udvalg finder du neopren beklædning fra kendte kajakproducenter, heriblandt NRS, Camaro, Kokatat, Artistic, Neosport m.m. Se vores brede udvalg her eller besøg vores butik i Rudkøbing!

Underkategorier

 • Børne våddragter
  Prisbillige long john til børn og unge fra bl.a. Palm.
 • Camaro
  Camaro fremstiller beklædning til mange former for vandsport, herunder kajaksport. Deres kollektion strækker sig over neoprenbeklædning til bluser og fodtøj. Kendetegnende for alle deres produkter er kvaliteten og anvendelsen af nye materialer som f.eks. bambusfibre, der i beklædningens inderste lag er med til at transportere sved og fugt væk fra kroppen. Derfor vil beklædningen føles varmere og mere behagelig end mere traditionelt tøj. Seneste skud på stammen er Base Layers Titanium serien, der er lavet i et superelastisk neoprenmateriale, hvor den ene side er sort og den anden "titanium" farvet. Beklædningen kan bruges med begge sider udad, hvor den "titanium"-farvede side vil reflektere varme udefra og derfor virke køligere på varme dage. Materialet skal blot rystes for at være tørt. For størrelsesskema, se stien til Camaros hjemmeside: http://www.camaro.at/images/pdf/groessentabelle_13.pdf
 • HIKO neoprenbeklædning
  Neoprenbeklædning i en god kvalitet til en attraktiv pris fra tjekkiske HIKO. HIKO fremstiller neoprentøj designet specielt til kajakbrug. Her finder du vort udvalg.
 • Kokatat Wear
  Kokatat er kendt for sine kvalitetsprodukter for kajakbrug. Disse long johns er i 3mm neopren på for og bagside og 2mm elastisk neopren i siderne.
 • NRS neoprenbeklædning
  NRS neopren er fremstillet i højkvalitetsneopren fra Dupont. Denne neopren har markedets bedste finish og varmebeskyttelse. Findes i 3mm med titanium mellemforing, der reflekterer kropsvarmen og i en 2,5mm lidt tyndere uden titanium.
 • NeoSport Wetsuits
  Neosport er ny på det danske marked men har lavet neoprenbeklædning i USA siden 1960'erne. Mærket er kendt for produkter i høj kvalitet men til absolut favorable priser. Vi har et lille udvalg i long johns. Se mere på: http://neosportusa.com/paddle/about-us-dive/
 • Nookie paddling company
 • Peak UK neopren
 • Stohlquist beklædning
    Våddragter eller neoprendragter fra tyske Stohlquist i 3mm superstretch.
 • Artistic Sportswear
  Neoprenbeklædning fra Artistic. dette kan være long johns, bukser eller bluser.
 • AquaDesign Neoprene
  AquaDesign laver prisbilligt neopren i en fin kvalitet.

Varer sidevis

Varer sidevis