Kategorier
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 30 56 56 85

Send os en e-mail
Nyhedsbrev

Der er 53 varer.

Sikkerhedsudstyr til kajak 

På kajakturen er det vigtigt at have styr på sikkerhedsudstyret! Uanset hvor lang turen er, kan der ske uheld. Forberedelse og sikkerhedsudstyr er den bedste måde at redde dig selv i en kritisk situation. Hos Kajakbiksen har vi alt i sikkerhedsudstyr til kajak og kano, så du kan føle dig tryg og sikker, mens du er på vandet. Her finder du blandt andet pagajflydere, pumper, trækliner, termotæpper, kompas, næseklemmer og andet nyttigt sikkerhedsudstyr, der kan være afgørende for din sikkerhed. Se vores udvalg af sikkerhedsudstyr til kajak og kano her eller besøg vores butik i Rudkøbing!

Tips til at være sikkker på kajakturen

- Medbring altid en pagajflyder og en pumpe, når du sejler alene eller sammen med en makker.

- Svømmevesten er obligatorisk, selvom du er en god svømmer. Er vandtemperaturen under 10 gr. C. skal du supplere med en våddragt, der giver dig lidt længere tid til entring af kajakken efter en kæntring. Alternativt kan du også bruge en tørdragt, der giver den optimale bekyttelse mod kulden, husk blot at have tilstrækkeligt med mellembeklædning i form at uldundertøj og "bamsedragt".

- En trækline kan være afgørende, hvis I overraskes af dårligt vejr eller der er en, der er for træt til at ro og skal have et "lift".

Varer sidevis

Varer sidevis