Kategorier
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 30 56 56 85

Send os en e-mail
Nyhedsbrev

Der er 18 varer.

Svømmeveste & tilbehør.

Svømmeveste til kajak

Hold dig sikker og komfortabel på vandet med en kajak svømmevest! Hos Kajakbiksen forhandler vi svømmeveste og redningsveste til kano- og kajaksejlads i mange størrelser, modeller og prisklasser til både børn og voksne. Vores svømmeveste er alle i høj kvalitet og egner sig særdeles godt til kajaksejlads, da de er formgivet og er designet i korte modeller, så de ikke står i vejen for kajakkens cockpitkarm. Vi forhandler svømmeveste og redningsveste til kajak og kano fra kendte mærke, heriblandt Kokatat, Yak, Dakine, Palm og Zhik m.m. Find den svømmevest, der passer netop dig, din vægt og dit behov i vores store udvalg her eller i vores butik i Rudkøbing!

Underkategorier

 • Kokatat svømmeveste
  Veste fra Kokatat i deres kendte høje kvalitet.
 • Yak veste
  Svømmeveste fra engelske YAK i en god kvalitet og til en fornuftig pris. Her er veste ti både den nye kajakroer og den garvede.
 • Andre svømme- og redningsveste & tilbehør
    Her finder du mærker som Marinepool og Parmaris, der laver redningsveste og oppustelige veste, samt tilbehør til veste som f.eks. drikkesystemer. SVØMMEVEST TIL KAJAKBRUG, KØBER DU HER. TIL DEN RIGTIGE PRIS FIND DIN NYE SVØMMEVEST HOS OS. DU KAN FINDE VESTE I ALLE STØRRELSER, OG DU FINDER HELT SIKKERT OGSÅ EN VEST, SOM PASSER LIGE TIL DIG. FÅ DIN SVØMMEVEST HER Når du skal finde din nye svømmevest, skal du lede efter den med omhu, vesten skal passe til din vægt, til dig og ikke mindst til dit behov. Hvis du skal bruge svømmevesten til kajakbrug, er det vigtigt, at du tager hensyn til, at den passer til det behov, som du har. Når du sejler I kajak, er det vigtigt, at vesten er fomgivet, for ellers egner den sig ikke til kajakbrug. Derudover skal vesten generelt være kort, så den ikke kommer til at være i vejen for kajakkens cockpitkarm. I kajakbiksen finder du svømmeveste i alle størrelser og af god kvalitet.
 • Palm svømmeveste
  Veste fra Palm i flotte farver og med god pasform
 • Zhik svømmeveste
  Zhik svømme- og jolleveste.
 • Baltic svømmeveste
  Baltic Svømmeveste er kendt i hele Norden for deres jolle og kajakveste
 • Dakine veste
  Dakine veste er enkle og funktionelle veste, der er nemme at tilpasse til kroppen. Er specielt designet til windsurf, SUP og kite, men passer godt til kajak.