Kategorier
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 30 56 56 85

Send os en e-mail
Nyhedsbrev

Winner Odyssey Havkajak

Odyssey er kajakken til den store roer på over 100 kg.

Flere detaljer

KF3552

DKK 9.799,00

4 andre varer i samme kategori:

Odyssey kajak fra Winner:

Dette er den store kajak, der passer til en voksen person. Kajakken har et stort volumen, der giver plads til fødder, lange ben og kraftige lår, da der er ekstra højde i cockpittet. Det store volumen kræver derfor en passende vægt for at kunne trykke kajakken ned til korrekt dybgang, dvs. mellem 100 og 140 kg.

Designet af Odyssey er lavet så du kunne bruge kroppen til styre kajakken og bruge den til teknik. Tværsnittet med en let V-bund giver stabilitet, så kajakken er nem at kante. Ligesom med Horizon, vil du kunne udvikle dine ro-færdigheder og få flere oplevelser med denne kajak, jo mere du bruger den.

De gode egenskaber gør Odyssey til en kajak ikke kun henvender sig til den erfarne, men med fordel vil kunne roes af alle med den rette størrelse.

Kajakken er skabt til danske kystforhold og vil kunne følge dig op gennem din uddannelse i klubregi fra IPP2 til IPP3 osv. Kort sagt vil den gøre som du giver den besked på..

Odyssey er designet som en typisk engelsk havkajak med spring (bananform), hvilket gør den nem at kontrollere.

Kajakker er udstyret med følgende:

Rorsystem med justerbare pedaler med en fast og bevægelig del. Pedalerne kan indstilles fra cockpittet medens du sidder i kajakken.

Kajakken er nem at rulle med, da agterdækket er lavt så du nemt kan ligge bagover i rullet.

På agterdækket, lige bag cockpittet er monteret en forsænket skinne, der med en strop kan bruges ved selvredning.

Kajakken er bl.a. udstyret med: GoPRO-kameraholder på fordækket, sikkerhedsline langs kanten, bærehåndtag i hver ende, integrerede lårstøtter, tre luger på dækket, den ene lige bag cockpittet er med et genialt lukkesystem, der er hurtigt at betjene, sæde med polstring, justerbart højt ryglæn (ergo-model).

Foran forreste luge er forberedt hul til Silva kompas model P70.

Dæksnet på fordækket, foran cockpit.

Odyssey er fremstillet i 3-lags plast, der giver en stiv konstruktion..

Anbefalet personvægt er 100 - 140 kg | Længde 510 cm | Bredde 60 cm | Cockpit 89 x 51 cm | Cockpit højde indvendigt front 33cm | Agter luge 44 x 25cm | Front luge Ø28cm | Dagsluge bag cockpit Ø25cm. | Farven rød | Vægt Ca. 30 kg. Lagerføres i farven rød.