Kategorier
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 30 56 56 85

Send os en e-mail
Nyhedsbrev

 Zegul Arrow Play  HV A-core Se fuld størrelse

Zegul Arrow Play HV A-core

Medium size havkajak i A-core glasfiber til den krævende kajakroer.

 

 

Flere detaljer

DKK 19.695,00

10 andre varer i samme kategori:

Zegul Arrow Play HV kajakken i A-core glasfiber er designet til at passe til større kajakroer, specielt til de lidt større fødder, idet denne kajak har ekstra dybde og dermed også bedre plads til ben og fødder. Velegnet til leg i bølgerne og til ture med oppakning og henvender sig til både nybegynderen og den erfarne kajakroer. 

Play HV A-core har et markant knækspant og stort spring, der får den til at reagere direkte på dine bevægelser og pagajtag.

Den er en touring kajak med et praktisk dækslayout.

Den agterste ovale luge og den forreste runde giver nem adgang til lastrummene, der kan pakkes til en overnatningstur.

Den er designet med et cockpit på 82,5 x 42 cm og passer derfor til den mellemstore roer, som leder efter en high performance touring kajak.

Keyhole cockpitkarmen giver plads til nemt at komme ind og ud af kajakken og de justerbare fodstøtter fra KajakSport er nemme at indstille, medens du sidder i kajakken.

 Ud over de store lastrum har kajakken også en dagtursluge agten for cockpittet og en lille luge foran, som du kan nå medens du er på vandet.

Udstyret med finne.

Lagerført med orange pil, rødt dæk og orange bund.

Udrustet med oval og rund lasteluge samt 20 cm dagtursluge bag cockpit og lille handskerumsluge på 15 cm foran cockpittet.

Materiale: A-core glasfiber.

Kajakken er lavet i A-core oplægning. Bygget med vacuum teknologi i glasfiber layup med sandwich forstærket kølareal og dæk og skrog tapet både indv. og udvendigt med aramide tape.

Længde: 514 cm

Bredde: 54 cm

Cockpit: 82,5 x 42 cm

Kapacitet: op til 156 kg.

Vægt: 25 til 27 kg