Kategorier
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 30 56 56 85

Send os en e-mail
Nyhedsbrev

Martini GTX SOLO/TANDEM modul kajak Se fuld størrelse

Martini GTX SOLO/TANDEM modul kajak

P65 Martini  modul-havkajak:

Som Solo (en person) på 285 cm længde og 2 moduler. Vægt 22 kg. Lasteevne 110 kg.

Som Tandem (to personer) på 416 cm længde og 3 moduler. Vægt 35 kg. Lasteevne 240 kg.

Bredde 70 cm.

Kajakken lagerføres ikke, men kan skaffes på få dage.

 

.

Flere detaljer

DKK 7.800,00

7 andre varer i samme kategori:

 

 

 


 

Point 65 ͦ N Martini GTX er en delbar havkajak med et rummelig og komfortabel cockpit til dag- og weekendture der efter brug, let kan skilles og tages med hjem bag i bilen. Martini GTX har den innovative patenterede Snap-Tap-løsning, ligesom sit-on-top-versionen. Martini er skabt af den prisbelønnede designingeniør Magnus de Brito, og er en sjov, alsidig og højttydende rekreative kajak.

 

PERFORMANCE  – Kajakken er nem at håndtere ved isætning og optagning af vandet. Med Point 65’s innovative Snap-Tap-system skiller og samler man let kajakken på få sekunder. Kajakken er komfortabel, stabil og stærk, hvilket gør til den til lettest håndtérbare rekreative kajak på markedet. Martini GTX er en stiv højttydende kajak, som du kan bære med et smil og som passer ind bag i de fleste biler. Den vil også passe komfortabelt i en SUV, en crossover og mini varevogne med masser af plads til overs.

 

Du har ikke behov for at købe to kajakker – indsæt blot en midter-sektion i din enkeltsædede Solo og den omdannes til en Tandem. Aldrig før har en kajak været så sjov og så let at eje. Faktisk er det eneste, du skal bekymre dig om, hvem der skal med på turen! Ved at tilføje midtersektioner skaber du det perfekte teambuilding-redskab til så mange roere, du har lyst til.

 

FAMILIE Sjov – Martini GTX er designet med både børn og voksne i tankerne. Uanset om du padler, fisker eller bare slapper af, er denne komfortable, stabile og stærke kajak, det ideelle valg til familiesjov ved stranden og på vandet..

 

ULTIMATIV SÆDE KOMFORT – Martini GTX er udstyret med et ekstremt komfortabelt AIR sæde. AIR-sædet bygger på et pneumatisk justerbart ryglæn, som giver roeren en yderst behagelig og perfekt justerbar siddekomfort. Betrækkene er lavet af et slidstærkt og komfortabelt, bikage-mønstret materiale i kombination med et stærkt stof, der er lamineret og støbt over EVA-skum. Den er udstyret med et ergonomisk designet sæde, ryglæn og med fodbøjler, der sikrer en god benstøtte og en behagelig padleposition. Anvender du tilmed et sprayskirt, kan du forblive tør selv i høj sø.

 

Martini GTX er endvidere forsynet med kopholdere, integreret ror og let justerbare rorpedaler. Martini GTX har også en stor oval luge agter og en mindre rund luge, ned til to vandtætte lastrum til sikker opbevaring af grej til dit næste eventyr.

 

Point 65 Martini GTX er designet til komfort og stabilitet, og det er en yderst manøvrerbar pragtfuld kajak med masser af benplads. Og om du padler Martini som Solo eller Tandem er dette en af de hurtigere rekreative kajakker på markedet. Det er perfekt til en dag med sjov eller weekend med eventyr.