Kategorier
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 30 56 56 85

Send os en e-mail
Nyhedsbrev

Mercury GTX SOLO/TANDEM modul kajak Se fuld størrelse

Mercury GTX SOLO/TANDEM modul kajak

P65 Mercury  modul-havkajak:

Som Solo (en person) på 414 cm længde og 3 moduler. Vægt 25 kg. Lasteevne 130 kg.

Som Tandem (to personer) på 543 cm længde og 4 moduler. Vægt 35 kg. Lasteevne 240 kg.

Bredde 60 cm.

IPå lager i rød, men tages hjem på bestilling i andre farver.

 

.

Flere detaljer

DKK 11.200,00

7 andre varer i samme kategori:

 

Mercury GTX er en ny model i Point 65 ͦ N`s utroligt succesfulde serie af modulopbyggede kajakker. Denne kajak til den kræsne roer både til endagsture og til længere ture. Kajak er hurtig og stabil med flere innovative funktioner, fx roret, det unikke Snap Tap samlesystem samt muligheden for at udbygge kajakken til både tandem og trippel-kajak.

Mercury GTX Solo (414 cm) er sammensat af tre separate dele rotationsstøbt i polyethylen, som er yderst slidstærkt og stabilt. De individuelle deles vægt er under 11 kg og kajakkens totalvægt på 25 kg. Kajakken er således let at transportere i bagagerummet på en bil eller opbevare i skab eller skur, på trods af sin samlede længde på 414 cm. Hvis man tilføjer endnu en midter-sektion, fårs en tandem kajak på 543 cm. Midter-sektion købes seperat.

Mercury GTX er udstyret med et unikt styresystem, der er integreret i kajakkens form. Selve roret har også en indbygget finne, der kan hæves og sænkes med det nye Symmetry Skeg system. Når man hæver finden, låses roret samtidig så det er sikret til af- og pålæsning, transport og opbevaring. Roret er en unik videreførelse af skroget, hvilket giver roret signifikant bedre effekt end et almindeligt ror, der er mest udbredt blandt havkajakker.

GTX-version er udstyret med super komfortable AIR system bygget ind i sædet, det såkaldte Point 65 AIR ryglæn ™ GTX. Med hjælp fra en håndpumpe i armlænet kan man pumpe ryglænet op for ekstra støtte og komfort. Der kunne siges meget mere om denne kajak, men bare prøv den!