Kategorier
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 30 56 56 85

Send os en e-mail
Nyhedsbrev

Der er 41 varer.

Kajakjakker, kajakbukser, rojakker, anorakker og meget mere

Lad ikke vejret stoppe dig i at tage en tur i din kajak! Hos Kajakbiksen har vi et stort udvalg af markedets bedste kajakjakker og andet kajakbeklædning, som sikrer dig, at du kan komme ud på vandet i al slags vejr. Vi forhandler blandt andet funktionelle kajakjakker, anorakker, tørdragter, bukser og rojakker til både mænd og kvinder. Tøjet er fremstillet i vindtætte, vandtætte og åndbare materialer, som gør det komfortabelt for dig at ro i din kajak, uanset om det er sommer eller vinter. Se vores udvalg af lækkert kajaktøj fra kendte mærker som Camaro, Kokatat, Palm, Reed Chill Cheater m.m. her! 

Står du som ny kajakroer og skal vælge det tøj, der er nødvendigt for at komme igang, har vi her nogle ting, du skal gå efter:

.

Underkategorier

  • Artistic Sportswear
    Artistic Sportswear laver rotøj, der er tilpasset til kajakbrug.  Deres modeller er gennemprøvede og funktionelle.
  • Camaro
    Camaro kajakbeklædning Ved kajaksejlads er det essentielt, at du er iført god kajakbeklædning, som kan holde dig tør og sikker, når du befinder dig på vandet. Hos Kajakbiksen forhandler vi smart kajakbeklædning fra Camaro med høj komfort og bevægelsesfrihed. I vores udvalg af Camaro kajakbeklædning finder du blandt andet tørjakker, spraytops og andet kajaktøj i højeste kvalitet til både mænd og kvinder. Kajaktøjet er produceret af neopren og spandex og er 100 % vandtæt og åndbart, hvilket gør det ideelt for alle typer kajaksejlads. Vi tilbyder gratis reparationsservice i 3 år fra købsdato! 
  • Kokatat beklædning
    Kokatat kajakbeklædning Hold dig tør og varm med lækker kajakbeklædning fra Kokatat! Hos Kajakbiksen finder du blandt andet Kokatats populære tørdragter, rojakker, tørjakker, anorakker og tørbukser til attraktive priser. Kokatat er kendt for at lave praktisk kajakbeklædning i komfortable og moderigtige designs. Tøjet er produceret af meget slidstærke, åndbare og vandtætte materialer, som kan holde til både blæst og regn. Derfor er kajaktøjet fra Kokatat perfekt for enhver udøver af kajaksporten, som både sætter pris på komfort, sikkerhed og lækkert design. Hvis du køber for over 650,- kr. i webshoppen, sender vi fragtfrit! Se udvalget her!
  • Nookie paddling company
    Kvalitets kajakbeklædning omfattende baselayers, thermo, bukser og jakker.
  • Reed Chill Cheater
    Reed Chill Cheater kajakbeklædning Er du på udkig efter beklædning til kajaksejlads i høj kvalitet? Hold dig varm og tør hele året med behagelig og slidstærk kajakbeklædning fra Reed Chill Cheater. Hos Kajakbiksen har et bredt udvalg af tørjakker, anorakker, tørbukser, heldragter, shorts, jakker med spraydeck m.m. fra Reed Chill Cheaters populære sortiment af kajakbeklædning. Kajaktøjet er fremstillet af det tynde og elastiske materiale, Aquatherm, som er utroligt komfortabelt og stærkt. Alt tøjet er 100 % vandtæt og isolerende og føles blødt og behageligt mod huden på grund af indersiden af polyester. Besøg Kajakbiksen i Rudkøbing eller se vores spændende udvalg her!      
  • YAK Kayak Cags
    YAK fremstiller et stort udvalg af anorakker til kajakbrug. Vi har valgt 4 modeller ud, der repræsenterer et bredt udvalg, prismæssigt. Her får du en prima kvalitet med gode detaljer til en fair pris.
  • NRS Outwear
    NRS teknisk beklædning til alle former for rosport. Gennemprøvet og funktionel beklædning. Alt fra den enkle rojakke til den avancerede tørjakke, handske eller buks.
  • AquaDesign Garment
    Rotøj fra AquaDesign i en god kvalitet og til en attraktiv pris.
  • Palm Equipment
    Rojakker, bukser, tørdragter, handsker, fodtøj og meget mere fra Palm i deres velkendte kvalitet med god pasform og flotte farver.
  • Hiko Paddling Gear
    Kajakbeklædning fra Hiko Paddling Gear, det store tjekkiske kajaksports firma der blev grundlagt i 1990 i Prag. Gennem årene har de udviklet sig til at producere alle former for kajakbeklædning omfattende neopren, mange former for jakker og tørdragter, fodtøj, svømme- og redningsveste samt forskelligt sikkerhedsudstyr som bælter og trækliner og spraydeck og i hundredevis af andre kajakrelaterede ting. Fælles for det hele er den gode, gennemtestede kvalitet og de yderst fornuftige priser.

Varer sidevis

Varer sidevis